Service

Icon: checkOnderhoud & Reparatie

Als officiële Saab-dealer en Saab-reparateur heeft SAAB Kennemerland heeft de expertise om uw Saab in topconditie te houden. Met de vakkennis van onze monteurs en de originele Saab-onderdelen via SAAB Parts in Zweden.

Contact

Icon: checkVoor Saab-rijders uit Amsterdam

Saab Kennemerland in Haarlem is nu de dichtstbijzijnde officiële Saab-dealer voor de Saab-rijders in Amsterdam. We maken het u graag makkelijk. Bel met de receptie voor onze haal- en brengservice of de shuttle-service naar Station Heemstede (30 min. van Amsterdam). Wilt u wachten? Geniet dan van een werkplek met gratis WiFi en koffie. Of leen een fiets om even snel Haarlem te ontdekken!

Contact

Icon: checkAfspraak inplannen
U kunt direct een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt. Klik op Werkplaats afspraak voor een datum die u het beste uitkomt. Vul uw specifieke wensen in en u krijgt van ons een afspraakbevestiging.

Afspraak inplannen

Icon: checkService & Accessoires
Wij hebben het antwoord op al uw Saab-vragen. Bijvoorbeeld over de aanschaf en opslag van uw zomer- of winterbanden. Of voor originele Saab-accessoires om uw Saab helemaal aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Kom gerust eens langs voor meer informatie.

Contact